New in


Love the look

Joy Bryant får en stor guldstjärna av mig för denna outfiten!

Beige is never boring

Jag tycker att det är supersnyggt med nagellack i beiga toner och det bästa av allt är att det finns så mycket att välja på men, trots detta är det enligt mig svårt att hitta en nyans som passar. Min favorit just nu är Christian Dior 495 som även har ett lätt skimmer, FAB!


Tall Boots


Tony BurchAcneFendiPollini

Georges Chakra

En annan man som kan klänningar är Georges Chakra, även han född i Libanon där han studerade inredningsdesign. När han efter två år var färdig med detta flyttade han till Canada för att ägna sig åt sitt egentliga intresse, att skissa och designa kläder. Numera gör han två Haute Couture kollektioner per år under modeveckan i Paris.

Vilken drömkarriär!

Bilder


Silver details

HalsbandSnö of SwedenOversize tröjaH&MByxorGuess

ArmbandMarc by Marc Jacobs & Snö of Sweden


Zuhair Murad




Zuhair Murad föddes i Libanon och efter att ha avslutat sina studier i stil och design öppnade han sin egna ateljé för att kunna visa upp sina mästerverk. Inte undra på att han fick chansen att visa upp sin talang under Paris Haute Couture Fashion Week. Efter detta blev han en mycket uppmärksammad designer och fick möjlighet att skapa flertalet kollektioner i samarbete med olika företag.
Zuhair Murad är en så kallad Rising Star som i mina ögon aldrig kommer att falla!

Vilken kille! Vilken känsla för stil och underbar design!

Bilder: Zuhair Murad

Marc by Marc Jacobs

Tillägnar detta inlägg till en av mina favoritmän: Marc Jacobs




Kilklackar

Marknaden för kilklackar har blivit så mycket bredare enligt mig. Förut var det svårt att hitta ett par riktigt snygga, men nu tycker jag att man ser godbitar överallt! Vilket är positivt med tanke på att de oftast är mycket bekvämare än vanliga heels!


Adding some colour

Linne, H&MKofta, ManoushJeans, dVbHeels, H&M

The perfect one

Jag har länge spanat på denna underbara kuvertväskan från By Malene Birger. Den skulle göra vilken outfit som helst helt magisk! Något att önska sig i julklapp? :)


Guld och gröna skogar

Idag skippar jag de tighta jeansen och satsar på både bekvämt och snyggt!


Linne, kofta & skinnshorts, H&M
Armband, Cocoo & Juicy Couture

(Ber om ursäkt för den taskiga bildkvalitén)

Heta handskar




ASOS BLACK

Asos har nog aldrig gjort mig besviken och den nya kollektionen "Asos Black" är inget undantag. Schyssta detaljer och svarta skor går alltid hem! LOVE IT




Hot Heels

Jag har som många andra tjejer en stor plats för skor i mitt hjärta och hade inte blivit ledsen om dessa puddingar fanns i min garderob imorgon när jag vaknar!



1. & 2 Jeffrey Campbell
3. Steven
4. Rock&Republic
5. Hot Rebel

Bilder från ShopBop

Dagmar

Vilken underbar tunika jag precis fick upp ögonen för. Dagmar är ett märke som sällan gör några snedsteg ;)


Kärlek vid första ögonkastet

Oj oj oj vilken vilken snygging tänkte jag när jag såg Slouchy Drawstring för första gången. Har inte kunnat hålla mina tankar från detta vackra väsen sedan den dagen... Det bästa av allt är att jag VET att det kommer bli vi en sådandär löjligt vacker dag!

See by Chloé Slouchy Drawstring Crossbody Bag


Super size my scarf

Att gosa in sig i en riktigt stor halsduk i vinterkylan är ju helt underbart! Vad sägs om dessa godbitar från Rike Feurstein? Prislappen är tyvärr inte lika skön som synen då de går på en och en annan tusenlapp, men det kan det ju vara värt för en sådan godbit hänger nog med i flera år! Som min mor brukar säga: Köper man dyrt så köper man billigt (eftersom kvaliteten oftast är och borde vara bättre hos plagg med mer påkostade material)

 

Bilder lånade från asos



Steve Madden

Steve Madden är utan tvekan en av mina favoriter på skofronten. Han vet verkligen vad han snackar om den mannen och överdrivna priser är det verkligen inte heller, kan inte bli mycket bättre än så!





Vem är din favorit?


Club Monaco

Denna pärlan väcker ju köpsuget ganska hårt, jag menar kolla in kragen!!!


Love the classic



Abercrombie&Fitch är en personlig favorit när det gäller basplagg. Varför går det inte att få tag på detta märket i Sverige?

Patrizia Pepe

Alla som känner mig vet att jag är en riktig sucker för västar, speciellt sådana med päls på så gissa om jag gillar denna?


Ralph Lauren Black Label

Vilken dröm! Detta är nog det vackraste jag har sett!


HOT

Åh vilken underbart snygg jacka! Älskar allt med den! Färgen, modellen, de små nitarna... Jag säger bara WOW

Skönheten kommer från Misssixty och blir din för drygt 1400:- (finns på asos.com)


Den perfekta jackan

I samband med kylan kommer också den årliga frågan: Vad ska jag ha för vinterjacka? Det viktiga för mig är att jackan är riktigt varm så att man inte behöver flera lager tjocka tröjor under för att inte frysa ihjäl. Jag letar just nu efter något som inte ser ut som alla andra vinterjackor men som samtidigt passar med det mesta jag redan har i garderoben, ett riktigt mysterium att lösa med andra ord, haha. Som tur är älskar jag jakten på den perfekta jackan och nöjer mig inte förrän jag hittat en som känns helt rätt!

Här är några favoriter

Budget


Pavo Short Jacket SEK 399, Vero Moda - NELLY.COM
1. 399:- Nelly
2. 499:- Bubbleroom
3. 499:- Bubbleroom
4. 599:- Bubbleroom

Mellan


Elena SEK 1995, Jofama - NELLY.COM
1. 1995:- Nelly
2. Ca 2390:- TopShop
3. Ca 2650:- TopShop


Lyx



1. Ca 4290:- Add Down, ShopBop.com
2. Ca 4950:- Acne, ShopBop.com
3. Ca 5220:- Mackage, ShopBop.com

Som sagt det finns en hel del att välja på därute :)

RSS 2.0