Mot värmen

Väskan är packad och jag är mer än redo för värmen!
Nu drar jag till Thailand!


Godmorgon!

Nu har jag vaknat till liv igen. Har sovit riktigt dåligt men efter en varm dusch är man på g igen. Jobbar 8-16 idag så nu sitter jag och laddar med gröt och kiwi. Älskar frukost!

Imorgon blir det som sagt stockholm och det ska bli så roligt verkligen. Att få träffa de andra som jobbar i butikerna är ju alltid kul, då får man ju ett ansikte på de man ringer till hela dagarna :)

hoppas att ni får en kanondag!

Önskar att man såg ut såhär idag


Myskväll!

Vilken underbar söndag! Har träffat ett härligt killgäng och spelat bingolotto, så sjukt kul haha ;). Låter lite som en pensionärssyssla men är man några stycken blir det riktigt roligt!

Kommande vecka är full av roligheter! Jobbar på måndag, åker till Stockholm för utbildning på tisdag vilket ska bli hur kul som helst! Ska bli spännande att få veta mer om företaget och få prata med chefen. Jobbar även onsdag och torsdag. Sedan bär det av till malmö på fredag och vidare till Thailand och Krabi på Lördag där jag stannar till onsdag. Ska bli helt underbart med värme och avkoppling!

Börjar tidigt imorgon så nu är dag sovtime!

Hoppas att ni har haft en härlig söndag!


Dagdrömmer


Ledig lördag

Har lyckats dra mig upp ur sängen och sitter här med en smoothie som vanligt. Ska snart ta och städa lite i mitt rum och sedan gå till gymmet. Träningen har blivit lidande de senaste dagarna så nu är det dags att köra igång igen!

Hade en jättemysig fredag som spenderades på Tranquilo tillsammans med min älskade vän Linda. Vi åt en massa tapas, så grymt gott! Sedan avslutades kvällen på Avalon där vi träffade lite sköna människor. Perfekt fredag!

Kvällen planer är middag och utgång med världens sötaste Frida. Det var riktigt längesedan vi var ute så vi får se hur det går ;)



Lättaste men kanske också den godaste!

Mango

Hallon

Naturell yoghurt

Kiwi på toppen

 




morgonmys


Sunshine!

Sitter och gottar mig med en kopp kaffe nu innan jobbet. Lite småsegt att man ska inne hela dagen när det är så fint väder. Igår var det damkväll på NK så jag tog med mig min älskade vän cissi och världens bästa mamma. Det var trevligt men sjukt mycket folk! Fick lite smått panik så det blev inte mycket shoppat för min del, gjorde ju inte mycket för jag är ju där inne varje dag ändå :)



Ha en bra dag!


Kvällens vill ha

Sjukt nice väst till sommaren! Det rycker minst sagt i spenderarfingrarna....


9 mars


Dags för jobb! Blir en lång dag idag.
Puss

8 mars

Nygamla favoriten "Hong Kong" från Mavala sitter på naglarna and I´m off to work!

Ha en bra dag


7 mars


Hot Heels

Älskar dessa underbara skorna från TopShop!


Korall

Gick lös på H&M härom dagen och hittade en massa fina sommarfärger. Korall är definitivt favoriten!


Dagens frukosttips

Naturell yoghurt

krossade linfrön

valnötter

solroskärnor

cashewnötter

kiwi


6 mars

Godmorgon!
Ligger fortfarande kvar i sängen och längtar ut till den friska luften. Efter frukosten blir det en riktig långpromenad.
Idag är jag ledig så vid ett ska jag möta upp min söta vän Linda för brunch på Incontro, sägs att den ska vara riktigt fin så det ser jag fram emot.
Resten av dagen är helt oplanerad och det känns riktigt bra! Annars är jag den som gillar att ha mycket på schemat men idag ska det bli skönt att ta dagen som den kommer!

Nu är det dags för frukost.

Grym dag

Hallå där!
Vilken härlig dag det har varit idag! Trots att jag var instängd i ett varuhus större delen av dagen kunde man ändå känna att det var underbart väder ute, man blir ju lycklig!
Det var dessutom mycket att göra idag och det är då jag trivs bäst!
Just det! När jag stod i butiken idag kom det in en tjej som sa att hon arbetade för stylistteamet som skulle anordna NK´s modevisning och frågade om de kunde få använda ett par av våra byxor. Eftersom jag har varit väldigt inne på stylistyrket pratade jag med henne om det lite och då sa hon till mig att jag kunde komma ner och se dem jobba om jag ville. Så på rasten tog jag mig en kik och det kändes som att jag hade hittat hem! Ett stort rum fyllt av kläder, skor och accessoarer i alla former. Pratade med en av de ansvariga om mitt intresse och då helt plötsligt frågar hon mig om jag vill hjälpa till som "påkläderska" under modevisningen!!! Jag blev såklart helt överlycklig, det är ju ett steg in i branschen och det skulle vara så grymt häftigt att se hur det går till back-stage!
Hoppas verkligen att det går vägen ;)

Nu sitter jag här och kikar på a lot like love, så underbar film!

Hoppas att ni har en grym lördagskväll!

5 mars

Godmorgon solstrålar! Det är i alla fall vad jag ser när jag kikar ut genom mitt fönster vilket känns helt underbart! Planen var egentligen att ta en riktigt härlig promenad innan jobbet idag men känner mig inte riktigt på topp idag så jag satsar på att äta en stor och härlig frukost så att jag klarar av dagen. Vaknade lite senare idag med så jag hinner inte ta den rundan jag brukar så det får bli ikväll istället.
Igår hade jag en helt underbar dag på jobbet. Var ensam i butiken de tre sista timmarna vilket ibland kan vara lite segt om det inte kommer in så mycket kunder, men gårdagen var helt magisk, ständigt en massa folk och mycket att göra, precis så jag vill ha det!
Jag kan ärligt säga att jag älskar mitt jobb och det känns så underbart att känna detta. Känner mig lyckligt lottat!

Gårkvällen var supermysig! Jag och min älskade vän Frida åt mumsig middag på Brasserie Lipp. Härligt att bara kunna sitta ner och prata och inte bry sig om något annat än vad som händer för stunden. Därefter gjorde vi ett snabbt besök på Berså för att hälsa på våra kära vänner. Saknar tiderna på det stället riktigt mycket, inte en kväll var misslyckad och vilket underbart gäng vi var! Haha, visst är det lätt att bli nostalgisk?

Gotteostbricka på Lipp



Nä nu får jag göra iordning lite frukost så att jag hinner till jobbet.

Ha en underbar dag i solskenet!


Shoppat

Linne: Bikbok, Kavaj och BH, H&M



Ögoncremé och nagelbandskur, The Body Shop

 

Mysigaste mysdressen! Ett riktigt fynd från BikBok.

Jag är riktigt nöjd med dagens kap :)

 


3 mars

Hej!!
Hur mår ni? Jag har sovit jättegott och ätit en monsterfrukost som vanligt så nu är jag redo för en dag på stan!
Ni har väl inte missat att The Body Shop har klubbdag idag? Tänkte smita in och köpa en ögoncreme och sedan ta mig en kik på nellys utförsäljning på Kastellgatan, aldrig fel med fynd!


Ha en bra dag!


 


Ska du gå?

Detta får ju inte missas!


Dagens dröm: Hugo Boss

 


20% hos ASOS

passa på ;)


Godmorgon

Här sitter jag och gottar mig med dagens supersmoothie!

Idag består den av: Banan, kiwi, apelsin, avokado och naturell yoghurt

 

 

 


RSS 2.0